43-vjeçarja e divorcuar: Pasi bëra s*ks me të zbulova se s’ka kokrrën e…Ma futi keq!

Letra e saj për “The Sun”:

Kam rënë në dashuri me një njeri të mrekullueshëm që e kam takuar në rrjete sociale, por ai ka shkatërruar gjithçka duke më gënjyer.

Jam një grua 43-vjeçare e divorcuar dhe kam një vajzë 10 vjeçe. Ky njeri është 51 vjeç, gjithashtu i divorcuar dhe ka një fëmijë 12-vjeçar.

Ne të dy i duam fëmijët, kemi interesa të njëjta dhe ndajmë të njëjtin sens humori.

Ne ramë në dashuri pothuajse menjëherë. Vajza ime e pëlqen, po ashtu edhe djali i tij sillet mirë me mua.

Bëmë plane për një pushim të hatashëm së bashku.

Djali i tij kishte dashur gjithmonë të shihte piramidat sepse ai kishte bërë Egjiptin e lashtë në shkollë, kështu që ne organizuam të shkonim në Kajro. Ishim të gjithë shumë të gëzuar.

Por pastaj ai tha se i kishte ndodhur një vje.dhje.

Ai tha se nuk do të ishte në gjendje të vinte në udhëtim, pasi nuk kishte më para, shkruan ShkodraNews. Unë kisha menduar se ai ishte i qetë nga ana financiare, sepse ai kishte folur për blerjen e një shtëpie për të gjithë ne.

E pata shumë të vështirë kur zbulova rreth situatës së vërtetë financiare të tij. E ma tha vetë.

Në fund doli se nuk kishte pasur vje.dhje. Por ai ishte trokë.

Jam e shqetësuar se tendenca e tij për të gënjyer do të prishë gjithçka.

Mu duk sikur nuk e njihja fare. I thashë se kisha nevojë për një pushim. Tani nuk po e shoh, por më mungon shumë. Ne patëm një lidhje të mirë, por gënjeshtrat e tij shkatërruan gjithçka.

Familja ime nuk është e lumtur me marrëdhënien time me të. Unë nuk di se çfarë të bëj. /Përshtati: ShkodraNews