A duhet ta bëjnë para apo pas s*ksit “çiçin” femrat? Merr fund dilema

Keqkuptimi më i madh tek femrat, është ideja se ato duhet të urinojnë para marrëdhënieve se.ksuale.

Por Urologu nga Nju Jorku, David Kaufman tha se gratë nuk duhet të urinojnë para se.ksit, nëse duan që të mos zhvillojnë infeksione të mundshme urinare.

Ai tha se ky veprim pas s.eksit është me rëndësi, por paralajmëroi se ta bësh këtë fiks para tij nuk është e këshillueshme pasi mund të rezultojë problematike.

Ai tha për Yahoo News se ky gabim është shkaktari numër një i infeksioneve në traktin e urinës, i njohur gjithashtu edhe si ‘cystitis’. Ai shpjegon se gjatë seksit, bakteret nga vagina mund të shtyhen në uretër.

Kurse “ta mbash urinën” dhe të mos e bësh atë para se.ksit, rrit shanset që kjo baktere të shtyhen dhe dalin jashtë.