A fantazon të bësh se.ks me këtë person? Mos ki turp, ja pse ndodh

Kur i jepni fund një marrëdhënieje me dikë që nuk ndan me ju të njëjtat plane për të ardhmen ose thjesht nuk ju respekton, ndonjëherë është e vështirë të harrosh, shkruan ShkodraNews. Nganjëherë kjo është shumë e komplikuar dhe shumë persona e kërkojnë ish-in e tyre për gjëra të ndryshme, madje edhe për marrëdhënie in.time.

Ka njerëz që duan të jenë in.time me ish-partnerët e tyre, pasi ata e shohin këtë gjë si “të këndshme”.

Nëse je një prej atyre njerëzve që kërkoni ish-partnerët, këtu janë arsyet psikologjike pse e bëni këtë! Kini kujdes!

Vetmia

Ish-partneri juaj është bërë pjesë e familjes dhe tani që ai nuk është me ju, kërkoni një mënyrë për të qenë në gjendje ta kontaktoni dhe ta lini mënjanë vetminë, shkruan ShkodraNews. Mos bini në këtë lojë, në qoftë se ndiheni të vetmuar, mos e thërrisni atë, por dilni me miqtë.

Mendoni se ka mundësi ribashkimi

Ka femra që besojnë se duke bërë se.ks me atë person, ata do të ndryshojnë mendjen dhe do të kthehen për të rifilluar marrëdhënien. Por e kanë gabim! Sepse in.timiteti nuk garanton se ajo që është thyer do të kthehet në vendin e saj.

Ai ishte i zoti në krevat

Një arsye tjetër pse një person ka marrëdhënie se.ksuale me ish-in e tij, është për shkak se ata ende ndjehen të tërhequr me trupin e atij personi, duke mbyllur shanset për të gjetur dikë më të mirë. Përshtati: ShkodraNews