A ju ka ndodhur? Heshtja e meshkujve pas s*ksit është e frikshme, arsyeja do t’ju bëjë të mendoheni mirë

Neuroshkencëtari Serge Stoleruc dhe ekipi i tij kanë analizuar aktivitetin e trurit mashkullor gjatë dhe pas or.gazmës. Ata vunë re një “fikje” të trurit në zonën që është përgjegjëse për mendimet pas raportit s*ksual.

Çfarë ndodh pak minuta pas raportit seksual? Në pak minuta trurit i dërgohen sinjale për të “pushuar” instinktin s*ksual.

Gjatë or.gazmës mashkullore prodhohen serotina dhe oksiticina ,të cilat sjellin nevojën e një pushimi.
Një tjetër ndryshim mes burrave dhe grave është edhe nevoja për të shkuar në tualet pas raportit s*ksual.