Ah nëna shkretë/ Doli nga shtëpia por… ha.taja ndodh, familja e al.armuar: U largua…o njerëz ajo kishte…

Prej mbrëmjes së djeshme në qytetin e Elbasanit ka humbur një 76 vjeçare. Ajo është shtetësja Bale Sala e moshës 76 vjeç dhe vuan nga skleroza.

Gruaja foton e së cilës po e shihni dhe më poshtë vuan nga skleroza. Ajo mbante veshur  në momentin që është larguar nga banesa një fund me kuadrate gri dhe te bardhe dhe një bluze bojkafe.

Kush ka informacion të njoftojë në nr 0697353244 ose në Komisariatin e policisë në Elbasan.