Ai kërkoi të merrte h.a.k, i merr telefonin gruas dhe fotot pornografike ia nis…por historia merr të tatëpjetën….

Policia e Kosovës ka arr.estuar në Mitrovicë një person, shqiptar por me shtetësi norvegjeze, i cili familjarëve të ish-bashkëshortes u ka dërguar nëpërmjet telefonit fotografi me përmbajtje erotike.

Sipas viktimës, agresori ishte ish-bashkëshorti i saj me të cilin duket se është ndarë jo mirë.

Me vendim të prokurorit i dyshuari pas intervistimit është dërguar në qendrën e mbajtjes, ku do të përballet dhe me pasojat e veprimeve të tij.