Ajo çfarë bën kjo grua pas v.d.ekjes së burrit është e t.m.errshme, e etur për.. i merr spe*mën dhe…: S’më ndal asgjë…

E veja me zemër të thyer fiton të drejtën për të mbledhur spermën e burrit të saj vetëm pak orë pasi ai mori u vetëv.r.a në moshën 27 vjeçare, pasi po planifikon të ketë fëmijën e tij.

Sebastian Moylan ishte duke folur për të filluar një familje me nusen e tij të dëshiruar Jermimah që nga dita kur u takuan në shkollë në moshën 17 vjeçare, dhe ajo nuk do ta lejojë vd.ekjen e tij të parakohshme ta ndalojë atë që t’i përmbushë ato plane.

Sebastiani ishte aq i etur për të filluar një familje saqë ai ndërtoi shtëpinë e tyre të ëndrrave me dhoma gjumi të mjaftueshme për të strehuar një familje në rritje.

Çifti, i cili u martua në vitin 2015, po planifikonin të provonin për një fëmijë në vitin 2020 dhe Jermimah, 27 vjeç, vizituan mjekët dhe madje edhe një naturopath për t’u siguruar që trupi i saj ishte gati.

Por të mërkurën javën e kaluar, 14 gusht, Sebastian vr.au veten.

Veprimet e tij i lanë Jermimah dhe familjet e tyre në tronditje të plotë, por me anë të pikëllimit Jermimah veproi me shpejtësi për të siguruar që planet e tyre për një familje të mos vd.isnin bashkë me të.

Sebastian Moylan ishte duke folur për të filluar një familje me nusen e tij të dëshiruar Jermimah (të dy në foto) ditën kur u takuan.

Në orën 10.30 të natës së vd.ekjes së tij, Jermimah me zemër ishte në Gjykatën Supreme të Uellsit të Ri të Uellsit, duke kërkuar një vendim që sp.erma të hiqej nga trupi i burrit të saj.

Familjes së saj i kishte thënë një punëtor në Gjykatën e Coronerit më herët gjatë ditës se kishte vetëm një rast të tillë të suksesshëm në shtatë vjet.

Por kundër mosmarrëveshjeve – dhe orës – Jermimah kontaktoi të njëjtët avokatë që ndihmuan gruan e Queensland, Ayla Cressëell, të marrë spermën e të dashurit të saj Joshua Davies pas vd.ekjes së tij të parakohshme me vetëvra.sje në vitin 2016.

Ata punuan gjatë natës për të përfunduar kërkesën e saj, dhe patën sukses – gjykata i dha lejen e saj për të ‘korrur’ spermatozoidin.

“Më jep shpresë për një familje me njeriun e vetëm që kam dashur të kem pasur një të tillë,” i tha ajo FEMAIL.

“Ai do të kishte qenë babai më i pabesueshëm dhe vajza ose djali i tij i ardhshëm do ta dijë se sa i mahnitshëm është dhe do të rritet sikur të jetë në shtëpi”.

Ndërsa Jermimah e di që të jesh një prind i vetëm do të jetë i vështirë, ajo ndjehej e detyruar të fillonte një familje dhe të përmbushte ëndrrën e tyre të përbashkët.