Ajo e tradhtoi me dashnorin, burri bën veprimin e beftë pasi lihet i lirë nga gjykata

Zhvillime të reja nga vr*sja e pasionit në Tiranë.

Pak ditë pasi Gjykata e Tiranës vendois që të linte në arr*st shtëpie Elida Canin dhe bashkëshortin e saj Dëfrim Kurti, ky i fundit i ka kërkuar policisë që ti dërgonin në banesa të ndryshme.

29 vjeçari i ka argumentuar gjykatës se për shkak të zbulimit të tradhëtisë bashkëshortore ai kërkonte që Elida arr*estin e shtëpisë ta kryente tek banesa e pridnërve të saj.

Pak orë më vonë, pasi ka vajtur në shtëpi ai ka fshirë të gjitha postimet ku ndodhej Elida në profilin e përbashkët të facebookut, duke zhdukur të gjitha fotot prej të paktën dy vitesh që ata sëbashku kishin bërë dhe postuar në rrjetin social.

Arben Gjeçi 34 vjeç u v*a me sende të forta në fshatin “Bastar i mesëm” , nga Esat Cani vëllai i 20 vjeçares Elida Cani e cila edhe pse e martuar me Dëfrim Kurtin kishte një marrdhënie të fshehtë intime me vikt.imën.

Për ngjarjen vijon të mbetet në burg Esat Cani i cili ka pranuar krimin e kryer.