Ajo më thotë se peni*i im është i vogël, por kur vjen nata më kërkon që t’ia bëj nga…jam i shqetësuar se merr…dhe ma…

Unë udhëtoj për të punuar dhe kam ngecur në një zyrë tërë ditën. Unë gatuaj për të dashurën time në shtëpi, por gjithmonë ka shumë dhe nuk dua ta hedh.

Kohët e fundit, duket sikur nuk e kënaq të dashurën time në shtrat. Unë e kam matur burrërinë time dhe është vetëm gjashtë inç.

Unë e di se të tjerët e kanë më shumë. Unë mund të zvogëloj ushqimin por kjo nuk do të ndihmojë nëmasën e burrërisë time.

Pra, si mund të ndryshojë kjo? Unë jam 22 vjeç dhe e dashura ime është 20 vjeç.