Ajo u gjet në shtëpi, policia tr.onditet nga ajo që zbulon, ai bën veprimin e tm.errshëm pas vdekjes së saj, i shet…

I dashuri i Paula Williamson, e cila v.d.iq tr.agjikisht, po përpiqet të shesë bileta për shumën 500 paund për funeralin e saj.

Paula, e cila trazoi mediat për martesën e saj me Charles Bronson – i burgosuri më i dhunshëm i Britanisë – u gjet e pajetë në shtëpinë e saj.

Dyshohet se ajo vdiq nga mbidoza. Tani i dashuri i saj Peter Jones, 53 vjeç, është përpjekur të shesë “bileta” për 500 paund për funeralin e saj.

Shoferi i kamionit tha se e ka takuar Paulën disa muaj para vdekjes së saj dhe po mendonin për martesë

Ai kontaktoi një numër organizatash të lajmeve duke garantuar qasje në varrim në këmbim të parave cash.

Një burim tha: «Ky djalë është përpjekur të marrë para për vdekjen e saj. Është i sëmurë”.