Ak.sidentohet Robert Berisha

Ditën e djeshme, Robert Berisha, kengetari i njohur dhe bashkeshorti i Nora Istrefit, është a.k.sidentuar me makinë.

Lajmi është publikuar nga mediat kosovare, duke raportuar se a.ksidenti nuk ishte i rëndë dhe ende nuk dihej asgjë rreth gjendjes së këngëtarit të njohur.

Në kureshtjen e të gjithëve ka reaguar edhe vetë Roberti, duke konfirmuar se lajmi i aksidentit ishte i vërtet, por ai ishte shëndosh e mirë dhe se gjendej në Tiranë.

“Unë jam shëndoshë e mirë dhe jam në Tiranë prej ditës se djeshme”, ka thënë ai.