Aktori shumë i dashur për shqiptarët bëhet baba, i vendos djalit emrin e veçantë

Aktori shumë i dashur për shqiptarët e për këdo që i ka parë filmat e tij, si “Dr.Dolitlle”, “Daddy day care”, Meet Dave” Eddie Murphy është bërë sot baba për herë të dhjetë.

Partnerja e tij 39-vjeçare ka lindur një djalë. Eddie i ka vendosur djalit emrin Max Charles, në përkujtim të vëllait të tij të ndjerë që u nda nga jeta vitin e kaluar.

Fëmijët e Eddiet janë të moshave: Eric, 29 vjeç, Bria, 28 vjeç, të krishterë, 27 vjeç, Miles, 25 vjeç, Shayne, 23 vjeç, Zola, 18 vjeç, Bella, 16 vjeç dhe Angel, 11 vjeç.

“E di ç’është qesharake, asnjë nga fëmijët e mi nuk janë si unë, dhe unë jam i sigurt që prindërit e thonë këtë gjatë gjithë kohës, ata janë krejtësisht të ndryshëm nga njëri-tjetri. Ata të gjithë kanë veçantinë e tyre, ata janë fëmijë të mirë”, është shprehur aktori.