Arr.estoi djalin e ‘kokës’ së ba.ndave, del video e tm.errshme, ja si vr.itet polici brenda 30 sekondash….(Oh zot)

Ky është momenti tr.onditës, kur një punonjës policie në Meksikë ekzekutohet nga dy persona. Punonjësi i policisë ishte një nga personat që mori pjesë në arr.estimin e djalit të “El Chapos”.

Ai u qëllua 150 herë, në një atentat që zgjati për 30 sekonda. Policia e identikoi atë si Eduardo ‘N’, 32 vjeç. Djali i “El Chapos” u arrestua disa ditë më parë, por policia u detyrua ta lërë të lirë, për shkak të luftës që shpërtheu mes bandës së tij dhe policisë. Autoritetet meksikane thanë se e liruan atë, pasi nuk donin që të vriteshin qytetarë të pafajshëm.

Videon e gjeni duke klikuar te linku i mëposhtëm:

“>http://