Atij ia kishte dhënë shenjat, por s’iu bind, merr vendimin dhe futet, por…pasojat do ishin f.atale për të…

Një pushues ka ndërruar jetë në plazhin e Spilles. Viktima është Gjon Vuksani i moshës 70-vjeçare, ndërsa shkak dyshohet se ka qenë a.t.aku kardiak.

Vuksani jetonte në Tiranë ndërsa në plazhin e Spilles kishte shkuar për pushime. Kjo nuk është hera e parë që pushuesit humbin jetën në plazh si pasojë e arrestit kardiak. Kjo për shkak edhe të temperaturave të larta që janë shënuar në bregdetet shqiptare këtë vit që kanë ndikuar në përkeqësimin e sëmundjeve të zemrës.