Ato kurrë nuk flasin/ Sa shpesh m.asturbohen femrat? Përgjigjen ndoshta nuk e prisni…

Sa janë vajzat dhe gratë që e pranojnë publikisht se ma.sturbohen? Me siguri më pak se meshkujt, të cilët nuk e vrasin mendjen ta pranojnë një gjë të tillë.

Por një studim i fundit ka zbuluar se sa shpesh ma.sturbohen femrat, ndonëse zakonisht nuk flasin për këtë temë.

Bazuar në një studim amerikan të botuar së fundmi në revistën “Journal of S.ex Research”, femrat ma.sturbohen mesatarisht pesë herë në muaj, ndërsa meshkujt 12 herë.

Një tjetër diferencë mes dy gjinive është edhe sa i takon org.azmës gjatë raporteve se.ksuale.

Vetëm 29% e femrave e arrijnë atë, përkundër 75% të meshkujve. Një këshillë për të arritur kënaqësinë? Mposhtni rutinën.