Ato që janë më qejf i dimë, por tani zbulohet POZICIONI më i frikshëm. Keni guxim ta provoni?

Një sondazh i ri zbulon se cili pozicion se***al konsiderohet më i tmerrshëm.

“Superdrug Online Doctor”, kohët e fundit, pyeti 1,000 britanikë rreth preferencave të tyre sek***le.

Pjesëmarrësve iu kërkua që të rendisin cilat pozicione të çuditshme ata ishin më të shqetësuar për të provuar, shkruan Shkodranews.

Pozicioni më i frikshëm se***al sipas sondazhit rezultoi “Standing 69”.

57% e grave dhe 43% e meshkujve thanë se kishin frikë për ta provuar.

Standing 69

Kjo ka të ngjarë të jetë për shkak se pozicioni kërkon forcë dhe bilanc.

Ndryshe nga pozicioni tradicional 69, ky variacion është me mashkullin që qëndron në këmbë dhe femrën me kokë poshtë që mbahet në trupin e tij, shkruan Shkodranews.

Nuk është çudi që ky pozicion mund të ketë sjellë katastrofike.

Seksi anal u konsiderua gjithashtu i tmerrshëm për shumë pjesëmarrës në anketë. /Shkodranews/