Avioni pëson defekt sa do nisej, anulohet fluturimi Rinas-Firence

Anulohet fluturimi i ‘Albawings’. Avioni i linjës që do të nisej për në Firenze në orën 7:30 është anuluar për shkak të një defekti teknik. Mësohet se avioni ka pasur defekt me rrotat dhe ky problem është vënë re kur pasagjerët kishin hipur në bord dhe avioni do nisej.

Për shkak të defektit pasagjerët janë detyruar të zbresin nga avioni. Aktualisht ende nuk është nisur dhe nga kompania nuk ka ndonjë njoftim se kur do të bëhet gati për fluturim.