Bëri bujë në media, truproja e Ramës merr vendimin ‘ekstrem’. Kush e detyroi ta bënte…

Ajo njihet si Jola. P dhe shoqëron kryeministrin Edi Rama në shumicën e takimeve publike. Kjo e fundit ka marrë vëmendjen e mediave ditët e fundit për shkak të disa fotove të publikuara në rrjetet sociale nga Turqia ku edhe mendohet se ka kaluar pushimet.

Në pamje të parë ajo duket një brune tërheqëse, me flokë të gjatë, ndërsa ka qenë edhe shumë aktive në rrjetet sociale, sipas Fax. 

Por ajo ka vendosur papritmas të mbyllë Instagramin, dhe me sa duket ky vendim ka ardhur pas vëmendjes së madhe që mediat i kanë kushtuar.

Ditët e fundit ajo ndodhet me pushime në Turqi, ndërsa është shfaqur mjaft tërheqëse, ku bien në sy format e saj trupore.