Bien masivë me gurë, bllokohet aksi i rëndësishëm kombëtar

Rrëshqitjet e gurëve pas reshjeve janë më se të zakonshme, sidomos në rrugët shqiptare. Mëngjesin e sotëm bëhet e ditur se rreshqitja e nje masivi te madh guresh ka bllokuar qarkullimin ne aksin Levan-Tepelene prane Poçemit.

ARRSH ben me dije se ne vend kane mberritur kompanite kontraktore per normalizimin e situates, nderkohe qe qarkullimi eshte devijuar. Gjithe te interesuarur duhet te perdorin rrugen e vjeter te Ballshit.

Njoftimi
Autoriteti Rrugor Shqiptar njofton se per shkak te reshjeve intensive te shiut, ne aksin Levan-Tepelene prane Poçemit ka patur rreshqitje masivi guresh ne rruge. Kompanite kontraktore kane mberritur ne vend per te vleresuar situaten dhe zhbllokuar rrugen. Ndersa ne bashkepunim me policine rrugore eshte devijuar qarkullimi dhe mjetet po perdorin rrugen e vjeter te Ballshit.