‘Biri kur*ës, ka pas punuar si…’. Këngëtari shqiptar ‘shan e pështyn’ ‘live’ Kryeministrin, ja ç’i paska bërë ai…

Reperi, Arkimed Lushaj është zhvendosur për disa kohë në Prishtinë, ku pritet të realizojë disa nga projektet e tij.

Por, në një video ‘Live’ nga rrjetet sociale, Stresi ka folur edhe njëherë për kryeministrin e vendit, Edi Rama.

“Mendimi im për kryeministrin aktual shqiptar dhe për atë që e kanë nxjerr se nuk është kryeministri ai, biri k*rvës, është biri k*rvës ai është shumë i squt. Po pse nuk jemi me të, nuk jemi se nuk është aspak familjar, ka punu zhigolo në Paris”,-është shprehur reperi Stresi gjatë videos së tij.

Vetëm pak kohë më parë, në një intervistë për Meriton Mjekiqin, Arkimed Lushaj nuk la fjalë pa thënë për Edi Rama, por mesa duket ai nuk është mjaftuar me aq, dhe nuk i del e keqja me kryeministrin.

Videon e gjeni te linku i mëposhtëm:

“>http://