Burri i kërkon live fëmijën e tretë, reagimi i këngëtares shqiptare pushton rrjetin: Seriozisht e keni ju?

Reagimi i saj ishte epik, ku mësoi live në emision se bashkëshorti i saj kërkonte një fëmijë të tretë…

Orgeza Zaimi ishte  ftuar në “Trokit”, kur gjatë emisionit moderator i tha se bashkëshorti i saj i ka shkruar një kërkesë dhe dëshiron që këngëtarja këtë vit të bëjë fëmijën e tretë.

“Seriozisht e keni, seriozisht je lidhur me Mentorin? Jam pa fjalë. Nuk jap kështu premtimesh, kam frikë, o maaaa”, tha Orgesa duke qeshur.

Më pas Ermali i tha Orgesës se e gjitha ishte një lojë nga ana e tij.