Foto të rë.nda/ Gruaja ha.k.merret k.e.q ndaj burrit, i pret pen*sin, dhe më pas e… ja ç’i kishte bërë ai…

Një grua i pr.eu penisin të dashurit të saj me një palë gërshërë, si shenjë.

‘Kam pir 1 lt benzinë..’. Pasi i dë.nojnë djalin me 15 vite b.u.rg, babai kë.rcënon live: Aq jetë kam, do i v.r.as ata…po se…

Një baba i dëshpëruar që kërkon lirimin e djalit, që sipas tij është dë.nuar në.

‘Po na pë.r.dhunojnë’. Vajzat telefonojnë policinë, ata arr.estojnë punonjësit, por më pas u ndodh sk.andali, ato nuk…

Ditën e djeshme në emisionin ‘STOP’ është publikuar rasti i 3 turisteve norvegjeze në Malin.

E to.r.turoi dhe më pas e v.r.au vëllai vetëm pse postoi një foto, fjalët e fundit të vajzës të dr.ithërojnë…

Të vr.asësh në emër të nderit; kështu ndodhi në Palestinë, ku të enjten e shkuar.

Mjekët ngrenë al.a.rmin/ Ky fëmijë i vogël shkon në spital, prindërit menduan mos kishte refluks, por ajo që i gjejnë të d.ri.thëron…

Kur Todd dhe Carrie Bramlee, një çift prindërish të rinj nga Ohio, u bënë prindër.

E to.r.turonte, br.itmat e gruas u dëgjuan nga komshinjtë, vajza e vogël pa tm.e.rrin me sy, por atyre iu tha atyre se babai…

Një 20 vjeçar shqiptar u arr.estua nga policia italiane, me ak.uzën e dhu.n.ës ndaj gruas.

Oh zot/ Aksident t.r.agjik, ambulanca shkon me vonesë, policët shfaqen të dehur, ja ç’ndodhi me të rinjtë (Foto)

Ish-kryeministri Sali Berisha ka publikuar de.noncimin e një qytetari, sipas të cilit një a.k.sident i.

‘Ndihmë’, vajza duke u d.r.idhur troket në derën e të moshuarës, ul.ë.rima në pallat

Një ngjarje ende e paqartë është regjistruar në orët e para të mëngjesit të sotëm.

‘Fëmija po jepte shpirt…’. Rrëfimi dr.i.thërues: Fjala e tij e fundit ishte…oh zot

Sekuestrimi i pasurisë së familjes Fidani dhe shpërndarja e djemve të saj, në b.u.rgje dhe.

Ky 26 vjeçar u kthye në t.m.errin e pushuesve, iu hidhte ‘shurup’ në pije dhe më pas i pë.r.dh.unonte, ja si u pikas nga policia…

Një i ri shqiptar zyrtar në aeroportin e ishullit Mykonos, në Greqi është vënë në.