E turpshme/ Video kur dy gratë rra.hin burrin në mes të qytetit, qytetarët sh.qyejnë sytë, pasi mësojnë shkakun fillojnë…

Një burrë në Indi është rra.hur nga dy gratë e tij pasi ato zbuluan se.

Punonte si gomist, njeriu ku keni rregulluar gomat e makinave, paska patur tjetër qëllim, shoferët i zbulojnë gabimisht se ai…

Shërbimet e policisë të komisariatit Nr. 5, në sajë të informacioneve të dhëna nga qytetarët,.

‘Mam diçka po shkon k.e.q, të dua…’. Tm.err dhe pa.nik në ajër, avioni merr fl.akë, amanetet e fundit…

Qindra pasagjerë kanë përjetuar moment pa.niku në ajër, dhe kanë nisur të lënë amanetet e.

Ja ministrja më e varfër, shkon në punë me transport publik dhe bukë me vete

Një qytetare suedeze duke pritur trenin për në shtëpi pas mbarimit të orarit të punës?!.

Video e rë.ndë/ Kamioni me shpejtësi ‘sk.ëterrë’, del jashtë rruge, futet mespërmes shtëpisë…

Një aksident aspak i zakontë është regjistruar në Alban të Ontario. Një kamion gjatë udhëtimit.

‘Më gju.anin me këpucë me gozhdë në fytyrë’. Rrëfimi dr.ithërues: Kur babai tha vr.iteni, aty më ra…

Ishte vetëm 17 vjeç kur vendosi të arr.atisej, por shokët e spiunuan dhe përfundoi në.

‘Hoqa veshkën, por s’i mbaja dot’. Nëna 4 fëmijëve bën kërkesën rrëqethëse për të gjithë shqiptarët, ajo është…

Ajo është vetëm 35 vjeçe, por jeta që ka kaluar nuk ka qenë e lehtë..

Videoja që po “th.y.en” rrjetin, policet shp.ërthejnë në ulërima kur…

E ndërsa mendojmë se punonjësit e policisë janë gjithmonë trima, të fortë dhe që nuk.

‘Leku e miku, normale..’. Studentët shp.ërthejnë, zbulojnë sk.andalet në shkolla: Po na përzënë, jemi me 10….

Një nga temat më të nxehta të maturantëve, është edhe llogaritja e pikëve për në.

La emigrimin dhe u kthye në Shqipëri, por i nisën pr.oblemet, Gazmendi merr vendimin dr.astik…

Gazmend Pirra nga Kemishtaj e Divjakës pas emigrimit u kthye në vendin e tij. Ai.