Ka 5 forma “zogu” femrash, mësojeni cili është i preferuari i meshkujve

Kjo është një nga ato tema që femrat shmangin të diskutojnë  kur flasin me shoqet.

24-vjeçari s*eks me njerkën: Kur e pashë të lagur nuk rezistova dot, ia mora dhe…

E dashur Deidre. Unë jam 24 vjeç dhe nusja e babait tim është 34, ndërsa.

Këto shenja tregojnë se burri bën s*ks edhe me dikë tjetër përveç jush, sidomos e fundit e tregon krejt zbuluar

Kur jemi të dashuruar, shpesh nuk vërejmë disa shenja që realisht janë shumë të rëndësishme.

Lodrat e seksit i marrin jetën 37 vjeçarit, fans i çm.endur i ‘Fifty Shades of Grey’, në pen*s iu gjet…

Një fans i librit popullor “Fifty Shades of Grey”, u gjet i vd.ekur nga nëna.

Kjo vajzë është e varur nga seksi, nëse ju sheh që bëni këtë veprim nuk përmbahet…

Edhe pse ka kaluar një vit qëkur e ka nisur terapinë, ajo e ka të.

Ajo më thotë se peni*i im është i vogël, por kur vjen nata më kërkon që t’ia bëj nga…jam i shqetësuar se merr…dhe ma…

Unë udhëtoj për të punuar dhe kam ngecur në një zyrë tërë ditën. Unë gatuaj.

Shkoj me xhaxhain e tij, burri punon jashtë, ai më bëri t’më dh.i.mbte…seksi më i…që provova

Jam një grua e martuar nga 26 vjeç dhe burri im punon jashtë vendit për.

‘Flirtoj me meshkujt online’, kjo femër nuk përmbahet, e bën me dy njëherësh që pas…

 “Ti dukesh fiks si im shoq i ndjerë!” Ky ishte mesazhi i parë që dërgova.

Ai mori kokën e dushit dhe ia rrëshqiti asaj në…ajo nuk rezistoi dot, shkoi drejt ‘Doggy style’ për një kënaqësi ekstreme…

Seksi në dush është diçka për të cilën të gjithë kemi menduar të paktën një.

Këtë lajm duhet ta lexojnë ata që nuk kanë eksperiencë në s*ks

Në vijim do lexoni disa këshilla të “Cosmopolitan” për ato persona që nuk kanë asnjë.