Pak ditë pas ngjarjes në Selenicë, pedagogu bën propozimin që nuk ua kishte marrë mendja. Ai thotë se…

Kasaphana që ndodhi në Selenicë ka nevojë për reflektim të të gjithë shoqërisë. Pavarësisht specifikave.

Plazhi në Shqipëri: Fara dhe celularë. Ose silikon dhe misra të pjekur

Nga Edlira Gjoni Do ishte mirë të postohej për fluksin e makinave që më në.

“Ritvan s’të gjykoj dot, nuk ke faj…”

Nga Kristina Gjergji Ritvan s’të gjykoj dot se ndoshta nëse do isha në atë vend.

Përtesa popullore!

NGA DENIS DYRNJAJA Aq e dëshpëruese është gjendja e reagimit publik në këtë vend sa.

Pse të protestojnë shqiptarët, që plazhisti Lulzim Basha të rikthehet për herë të 5-të në pushtet?

Nga Kreshnik Spahiu Dje sheshet kryesore në Bukuresht u pushtuan nga protestuesit që u përleshën.

Shqiptarë të diasporës: Bëhuni si rumunët!

Nga Enver Robelli «Ne nuk largohemi pa u larguar ata», «Mjaft është mjaft», «Largohuni para.

Lëreni Edin të pushojë!

Ndërsa Edi Rama ka nisur pushimet, të gjithë opozitarët e tij i kanë filluar një.

Si varfërohemi në pushime

Tek Ryanair janë hedhur në grevë – sërish. Dhe bëjnë mirë. Sepse fluturimet vetëm për.

Dënimi kapital nuk ia zgjidh hallin shoqërisë primitive

Nga Enkel Demi Është e tmerrshme ajo që ndodhi në Selenicë. Është e papërshkrueshme kjo ngjarje,.

Ritvani u kap, tani ta ushqejmë e ta respektojmë me paratë e mia, të tuat…

Ritvani u arrestua. Policia permbushi detyren, sipas ligjit. Ne kishim dikur nje Repart Eleminimi e.