Cilat janë fantazitë më të zakonshme të femrave? Zbulo mendimet e pista të partneres!

Shumica e grave kanë fantazi erotike, dhe këto mund të jenë ndër më të ndryshmet. Më poshtë, po ju sjellim më të shpeshtat, referuar studimeve.

TU JEPEN MË SHUMË PARTNERËVE – Ka shumë femra që imagjinojnë, në fantazitë e tyre, të jenë qendra e vëmendjes së disa partnerëve, shkruan Shkodranews. Kjo nuk ka të bëjë aspak me një dëshirë për tradhti, por ka të bëjë me një ndjenjë pushteti dhe sundimi.

TI JEPET NJË TË HUAJI – Kur një grua i jep një të huaji në fantazitë e tij, kjo do të thotë se është duke thyer të gjitha tabutë dhe i bën vend në imagjinatën e saj një kënaqësi pa asnjë frenim, shkruan Shkodranews.

BËNI DASHURI NË NJË VEND TË CAKTUAR – Mund të jetë ashensori, banja e një aeroplani apo një lokal, të bërit dashuri në një vend që shkon përtej dhomës së gjumit është një mendim i përbashkët në fantazitë e femrave, sepse nënkupton edhe shijen që merr nga rreziku i zbulimit, shkruan Shkodranews.

TË KESH MARRËDHËNIE ME FEMRA TË TJERA – Fantazimi rreth një marrëdhënie se***uale vetëm feminile është e zakonshme në mesin e grave, por kjo nuk është një shenjë e një lesbizmi të fshehur, shkruan Shkodranews. Përkundrazi, është një simptomë e dëshirës për bashkëpunim dhe ëmbëlsi, shkruan Shkodranews. Për më tepër, gjiri është një tërheqje e përbashkët për të gjitha qeniet njerëzore, pasi ajo i referohet sferës së amësisë.

TË KRYESH MARRËDHËNIE NË NATYRË– Një raport në një pyll, në plazh ose në një fushë, është e lidhur në imagjinatën femërore, me një ndjenjë lirie dhe kontakti me botën e jashtme. /Shkodranews/