Çmendi meshkujt gjatë Europianit në stadium, Rike Roçi sh.err për gj*ksin me…

Një prej vajzave më simpatike pjesëmarrëse në Big Brother, Rike Roçi.

Ajo sot ka pasur një përplasje me një ndjekëse të saj në Instagram.

Ndjekësja i shkruajti se ajo ka bërë ndërhyrje plastike në trup: “He mi se edhe ti e bere je, ke bere hunden dhe gjoksin”.

Si kundërpërgjigjje, Rike Roçi ka publikuar një foto duke shkruar: “Ja mi shoqe e dashur, ne mengjes kjo foto plasi syte… Cfare sheh te bere ti ketu? Apo sheh qe jane te gjitha te bera dhe nuk ju besohet kush eshte natyrale vertete… S’kam asgje te bere une”.