Ç’po ndodh në rrugën e Kombit? Jepet alarmi

Situata e motit në vend është përkeqësuar. Rruga e Kombit është bllokuar prej 40 minutash dhe ndodhet nën një situatë mjaft kaotike.

Raportohet se për shkak të reshjeve të borës, janë krijuar rradhë të gjata, ndërkohë që të bllokuara kanë mbetur dhe mjete të tonazhit të rëndë.

Nga informacionet paraprake, situata është problematike në aksin rrugor Reps -Rrëshen 5km para se të futesh në Rrëshen.