Ç’po ndodh? Për.plasje dhe te.nsione, qytetarët su.lmojnë policinë, zbulohet arsyeja e rë.ndë

Janë shënuar pë.r.plasje e tensione te Drejtoria e Policisë së Tiranës, ku kanë mbërritur banorët e Unazës së Re.

Banorët janë grumbulluar në protestë para drejtorisë dhe kanë su.lmuar policët, të cilët nuk i kanë lejuar të futen brenda ambienteve.

Protestuesit janë të shoqëruar nga ish-deputeti i opozitës Klevis Balliu.