Dalin bisedat e studentëve me Ramën në WhatsApp, perla që nuk duhen humbur (foto)

Me të njëjtën monedhë, arrogancë dhe batuta, kanë qenë ngacmimet që studentët i kanë bërë Edi Ramës përmes numrit të tij në WhatsApp. Studentët i kërkojnë plotësimin e kërkesave, pasi për ndryshe nuk do të ndalen protestat.