Dikur pornostare, sot kandidon për deputete

E shkuara e saj duket se nuk e pengon aspak për ëndrrën.

Mes kandidatëve për zgjedhjet në Parlamentin Europian është edhe pornostarja Anna Ciriani.

Ajo do kandidojë për “Popolari per l’Italia”, në jug të Italisë, ku thotë se ka shumë mbështetje.

“Unë jam shumë liberale dhe mendoj se do fitoj, pasi kam shumë popullaritet. Vendimi për të qenë kandidat për në Jug rrjedh nga popullariteti ime në të gjithë Italinë: kudo që të shkoj unë kam marrë gjithmonë mbështetje sepse jam i hapur, luftoj kundër të gjitha diskriminimeve, për njohjen e mundësive të barabarta”, thotë ajo