“Deri në 12 në shtëpi pastaj me miqtë”/ Pamje të tu.rpshme, shikoni si kanë përfunduar këta të rinj pas festimeve

Festimi i Pashëve në mesnatë nga të rinjtë është kthyer tashmë në një traditë të përhershme, ku pas darkës familjare, zgjedhin klube nate për të pirë me miqtë e tyre.

Por duket se të rinjtë britanikë vazhdojnë të “lënë nam” në çdo festë nate, sikurse ka ndodhur edhe në ato të natës së Vitit të Ri apo për Krishtlindje.

Mediat britanike kanë postuar disa foto të turpshme ku shihet sesi janë “katandisur” pas pijes së tepër në klubet në Manchester, Birmingham dhe Blackpool.hsdfuygeefhsdj85874878745454578245643525646589231565454545852741852085284124531257484512845125787845454544