Djali u nis në Itali, nëna shkon ta takojë por t.m.errohet kur përballet me të (historia e t.ri.shtë e shkodranit)

Një djalë i ri nga qyteti i Shkodrës rezulton i h.umbur për familjarët e tij që prej 25 marsit të këtij viti.

Quhet Gentjan Lumaj 32-vjeçari, i cili ndodhej në Milano të Italisë kur humbi gj.urmët. Dy prindërit e moshuar thonë se muajt e fundit telefonatat nga i biri ishin më të rralla dhe bisedat e shkurtra, ndaj ky ka qenë dyshimi i parë për familjarët, ndryshime që Gentjani i kishte shfaqur së fundmi, ndërsa në muajin mars ai në telefonatën e fundit që ka bërë u ka kërkuar ndihmë familjarëve që ta ndihmonin të kthehej në Shkodër, pasi nuk ishte mirë me shëndet.

Familjarët kanë d.enoncuar zhdukjen e tij. Në emisionin ”Pa gjurmë”, me shpresën për të rënë në gjurmët e të riut, i cili kishte mëse 5 vite që jetonte dhe punonte në shtetin italian, ishte nëna e tij.

Vetëm një javë, më parë nëna e tij ka udhëtuar drejt Italisë, ku pas takimit me të për pak minuta, ai është zhdukur pa gjurmë.

Nënë Kateriana tregoi se në minutat e takimit me të birin ka kuptuar se ai kishte probleme serioze me shëndetin dhe nga veshja të jepte përshtypjen e një endacaku. U nisën nënë e bir për qarë hallet që kishte 32-vjecari, përveç trishtimit nëna nuk mori asgjë tjetër. Ajo u nis të konsumonte një kafe me djalin, por ai iu zhduk pas krahëve. Gentjani kishte zgjedhur një rrugë pa krye. Katerina pasi kërkoi ndihmë në Milano mësoi se Gentjani flinte jashtë dhe ushqehej si endacak.