Djali i futbollistit të njohur shp.ërthen në lot në makinën luksoze, zi.het keq me të dashurën “ne.vrike”

Nëse mendoni se djemtë nuk qajnë kur zihen me të dashurat, e keni gabim… e madje ka nga ata që nuk u pushojnë lotët.

I tillë është rasti i djalit të David Beckham, 20-vjeçarit Brooklyn i cili është fotografuar në makinën e tij, teksa zihej me të dashurën, modelen 21-vjeçare.

Hana Cross dhe Brooklyn  janë fotografuar në  Beverly Hills, Kaliforni, ndërsa kishin një debat të fortë mes tyre, ku bukuroshja brune dukej shumë e nervozuar, e gjithashtu edhe ajo ka shpërthyer në lot.

Mediat e huaja shkruajnë se është dashur ardhja e vëllait të Brooklyn, për ta qetësuar pak situatën mes të rinjve, të cilët duket se nuk kanë pasur një ditë të mirë.

12534136-6944367-image-a-206_1555844270255 - Copy12534138-6944367-image-m-205_1555844261497 - Copy12534134-6944367-image-a-198_1555844223262 - Copy12534132-6944367-image-m-195_1555844186845 - Copy12534130-6944367-image-a-196_1555844195551 - Copy12534110-6944367-image-m-118_1555843625602 - Copy12534106-6944367-image-a-119_1555843631688 - Copy12534106-6944367-image-a-119_155584363168812534156-6944367-image-a-186_1555844099938 - Copy12534154-6944367-image-m-183_1555844080277 - Copy12534162-6944367-image-a-184_1555844084239 - Copy12534160-6944367-image-a-175_1555844023198 - Copy12534168-6944367-image-m-171_1555843975678 - Copy12534170-6944367-image-a-172_1555843983302 - Copy12534114-6944367-Animated_Brunette_beauty_Hana_failed_to_hold_back_her_emotions_a-a-82_155584336569812534116-6944367-Animated_Brunette_beauty_Hana_failed_to_hold_back_her_emotions_a-m-81_155584336049912534122-6944367-image-a-65_1555842835137