Doni lumë orgazmash? Provoni këto POZICIONE për se**s titanik

Mund të keni orgazma të shumëfishta gjatë një marrëdhënieje? Ndoshta.

Rreth 47 përqind e femrave, raportojnë se kanë përjetuar orgazma të shumëfishta, sipas një studimi nga OMGYES, Shkolla e Shëndetit Publik të Universitetit të Indianës dhe Instituti Kinsey.

“Cosmopolitan” këshillon këto POZIOCIONE që mund t;iu ndihmojnë të arrini orgamza të shumëfishta

FOTO—KLIKO KËTU