Dy vite luftonte me sëmundjen por emisionin nuk e la, sot stafi bën dedikimin rrëqethës për ndarjen nga jeta të gazetares së njohur

Dy vite më parë ajo u diagnostifikua me sëmundjen e rëndë të kan.cerit, por luftoi fort deri në ditën e fundit për t’ia dalë, ndërsa vazhdoi të dilte në ekran.

Sot është ndarë nga jeta në moshën 40 vjeçare drejtuesja e “Le Iene”, dhe ka qenë stafi i emisionit të saj që kanë konfirmuar lajmin e hidhur.

“Luftove me kokën lartë, me buzëqeshje dhe dinjitet, duke treguar forcën tënde, deri në fund, deri sot”, thuhet në njoftimin e bërë.