Dyshimet për tradhti sjellin tm.err në familjen e nënës së re, burri filmon momentin e shfrenuar. I bën veprimet rrëqethëse

Një rast i rëndë është shënuar në SHBA, ku një burrë ka tor.turuar për tre orë të dashurën e tij, ndërsa e ka filmuar të gjithë momentin e tme.rrshëm.

Ngjarja ndodhi në SHBA, ku Stefan Carr, 28-vjecc, grushtoi dhe simuloi varjen me litarë të Bethany Marchant, nënë e një fëmije.

Sipas “Daily mail”, ai e kërcënoi atë me th.ikë dhe i tha se do ta fuste në një furgon dhe do ta mb.yste në rezervuar. Vik.tima shpëtoi pasi arriti të arratisej nga një furgon ku ai e kishte detyruar të hipte. Kanë qenë fqinjët që e kanë ndihmuar atë më pas duke thirrur policinë.

I dashuri i saj është arrestuar, ndërsa pritet të dënohet me të paktën 11 vite burg.

Burimi: https://www.dailymail.co.uk/news/article-7498587/Jealous-boyfriend-28-jailed-11-years-filmed-torturing-girlfriend.html?ico=embedded