“E bëmë që natën e parë, por më bëri atë që s’më shkoi kurrë në mendje”

Një djalë i ka rrëfyer psikologes së “The Sun” hallin e madh që e shqetëson. Pas një lidhjeje të shkurtër me kolegen e punës disa vite më të vogël, ajo e braktis krejt papritur.

Më gjerë ai rrëfenE dashur psikologe Deidre, unë kam nevojë për një këshillë.

Para një muaji u lidha me një kolegen time e cila kishte ardhur për praktikë. Unë jam 26 vjeç ndërsa ajo vetëm 17.

Që në fillim që erdhi më pëlqeu shumë dhe e ftova për të ngrenë diçka.

Atë natë ndodhi fiks ashtu siç unë doja… pasi hëngrëm përfunduam duke bërë seks në shtëpinë time.

Por pas një muaji ajo krejt papritur më la. Nuk më përgjigjet më në telefon, nuk më hap më mesazhet dhe në zyrë më flet shumë ftohtë.

Unë jam i dashuruar pas saj dhe nuk e di se si duhet të sillem për ta fituar pas.

Edhe lidhja ime e mëparshme përfundoi në të njëjtën mënyrë, dhe kjo më bën shumë pësimit”.

Përgjigjja e psikologes: Ndoshta ti ushtron shumë presion që në fillim. Herën tjetër kur të njohësh dikë, tento ta njohësh si njeri dhe jepi kohë të të njohë edhe ajo ty. Mos shko direkt tek seksi sepse kështu humb thelbin… marrëdhënien!”.