E fundit/ Dalin emrat e kë.rcënuesve, ja dy ‘kapot’ më të mëdhenj që u ‘sht.inë fr.i.kën në palcë’ punonjësve të shtetit

 Zv. kryeministri Erion Braçe gjatë një prononcimi për gazetarët paralajmëroi bizneset që nuk paguajnë taksa se do të pë.rballen me pë.rgjegjësi ligjore.

Ndër të tjera Braçe shpreh se administratorët e Havanës dhe Tajvanit kanë kë.rcënuar inspektorët tatimorë dhe u shpreh se çdo kë.rcënim i paraqitur ndaj inspektorëve që do të pë.rballen me li.gjin.

“Apel të gjithë administratorëve dhe pronarëve që kanë qenë në vëzhgim. Kërcënime ndaj nëpunësit të shtetit do të ndëshkohen pa mëshirë. I kërkoj administratorëve të Tajvanit dhe Havanës se çdo kërcënim i paraqitur ndaj inspektorëve që do të përballen me ligjin. Çdo gërmë kërcënuese do trajtohet si krim. Pavarësisht se presidenti nuk na e dha mundësinë për të vënë në zbatim kodin penal, ne do bëjmë aq sa na lejon ligji“, tha Braçe.