E keni ditur gabim, s*ksi më i mirë bëhet në këtë moshë

Logjika mund t’ju bëjë të mendoni se bëhet fjalë për të 20-tat, moshën kur mendohet se mund të keni raportin më të mirë s*ksual të jetës tuaj. Por në fakt, nuk është plotësisht e vërtetë.

Sipas një studimi të ri, femrat do të kenë seksin më të mirë të jetës së tyre në moshën 36 vjeçare, kjo referuar një ankete ku u përfshinë më shumë sesa 2600 femra.

Pjesëmarrësve iu kërkua që të tregonin për eksperiencën e tyre seksuale, sa shumë kënaqësi ndjenin dhe raportin e tyre më të mirë me partnerin/partneren. Nga anketimet rezultoi se mosha 36 vjeç ishte idealja.