E mbani mend Milena Hariton? Ja ku ka përfunduar ajo sot

A e mbani mend Milena Hariton? Ajo ka qenë për 4 vite Ministre Shteti për Inovacionin dhe Administratën Publike e Republikës së Shqipërisë, nga shtatori 2013 në shtator 2017 në qeverinë Rama-Meta.

Në vitin 2012 u angazhua në fushatën për zgjedhjet parlamentare në Shqipëri me Partinë Socialiste dhe u zgjodh deputete në zgjedhjet e qershorit 2013.

Por sot, ajo ka postuar një foto në FB ku thotë:

Një ditë pune në Bregun e Fildishtë që më ngjan goxha me Shqipërinë e viteve 2000, dinamizëm, ndërtime, rrëmujë …