‘E nisa me shaka, i thash a e bëjmë njer bashkë?” Dëshmia sho.kuese e 29 vjeçarit: E shijuam se.ksin në palestër, por motra e tij…

Tradhtia konsiderohet si një prej arsyeve më të mëdha që shkakton ndarjet e çifteve. Shpesh herë meshkujt apo femrat justifikohen se ishte një gabim i momentit, por ka raste që pranojnë se dashurojnë dikë tjetër.

E njëjta gjë i ka ndodhur një burri, i cili mendon se ka rënë në dashuri me vëllain e gruas. Ai kërkon këshillën e psikologes Deidre që të dijë se si ti thotë bashkëshortes për tra.dhtinë dhe homose.ksualitetin.

Letra: Si ti them gruas time që jam homose.ksual dhe jam e dashuruar me vëllain e saj? Gruaja ime është 27 vjece dhe unë jam 29. Ne kemi tre vite të martuar, por unë nuk kam qenë i interesuar për marrëdhënie se.ksuale me të prej kohës.

Vëllai i gruas time, i cili është 32 vjec, ma bëri të qartë se më pëlqen. Unë jam i fiksuar pas palestrës, njësoj si ai, kështu që ushtronim së bashku. Ai më shihte shpesh në dhomën e zhveshjes. Një ditë unë bëra shaka me të dhe i thashë: “Të pashë në tualet!”

Pas kësaj, ai më dërgoi një mesazh ku më thoshte se gjithmonë kishte patur tërheqje ndaj meje. Ne përfunduam duke bërë se.ks në shtëpinë e tij dhe të dy e shijuam. Dua të ndahem nga gruaja por nuk di si ti them se arsyeja është dashuria që kam për vëllain e saj.

Do të ishte shkatërruese për të dhe një katastrofë për familjen e saj.