E pabesueshme çfarë bëjnë fermerët e Lushnjës, bllokojnë rrugën me…(video)

Ka disa muaj që në të gjithë vendin ka protesta të ndryshme për mungesën e vëmendjes dhe përkujdesje nga qeveria.

Sot fermerë dhe blegtorë të zonës së Lushnjës, Beratit dhe Fierit protestojnë duke derdhur qumështin në rrugë.
Arsyeja e kësaj proteste është se këtyre fermerëve nuk iu rimbursohet TVSH-ja. Ata kanë bllokuar rrethrrotullimin e Stavrës dhe kanë derdhur prodhimet e bagetive të tyre në mënyrë demonstrative.

Ata kanë bllokuar dhe rrugën duke premtuar se do të rikthehen sërish në datën 18 mars nëse nuk u jepet zgjidhje problemit te tyre.

Per te shikuar videon klikoni KETU