E tm*rrshme në Golem, sheh vajzën në bikini dhe fillon të mas*urbojë para saj

Jemi në 2019-ën dhe episode të turpshme na zënë sytë ende në rrugët e vendit. Skena të shëmtuara, “pre” e të cilave mund të kishte rënë motra, e dashura apo kushërira jonë.

Edhe pas gjithë këtyre viteve, femrat nuk mund të jenë të qeta, pa shpëtuar nga ngacmimet e maniakëve të ndrydhur seks.ualisht.

Të shumtë janë ata që nuk t’i shqisin sytë në rrugë, apo kalojnë edhe në stad tjetër vetëkënaqjeje.

Një rast i ngjashëm i ka ndodhur ditën e djeshme një vajze nga Durrësi, e cila ishte duke pushuar në Golem.

Para saj “u stakua” një djalë, i cili po vetëkënaqej në publik duke e parë atë të shtrirë në shezlong.

E frikësuar nga pamja që i doli para, vajza nuk dinte si të vepronte.

Ajo shkruan:

“Pershendetje JOQ, jam nje vajz nga Durresi. Dje isha ne plazh ne golem dhe kjo me ndodhi. Nuk dija si të veproja…”