‘E v.r.anë mu në mes të ditës, në sy të të gjithëve …’, mesazhi dr.ithërues i Dom Gjergj Metës për Tonin Gjinin

Fill pas ngjarjes së rë.ndë të ndodhur mesditën e sotme në Rrëshen, ku u ek.zekutua me a.r.më shtetasi Armando (Tonin) Gjini, ka reaguar dhe Dioqeza Rrëshen nën drejtimin e Dom Gjergj Metës.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Dioqeza Rrëshen, shkruan se në mes të ditës u mor një jetë në mënyrë kriminale, me gjakftohtësi, para syve të të gjithëve.

“Mu në mes të ditës, në mes të qytetit, në trotuarin e Katedrales së Rrëshenit, sot u mor një jetë në mënyrë kriminale, me gjakftohtësi, para syve të të gjithëve. Deri kur kështu?”- shkruhet ne mesazh.