E zbulon studimi: Kini shumë kujdes, nëse partneri bën këtë gjest, iu tradhton!

A keni një ndjenjë që partneri juaj është i pabesë?

Ndërsa është e rëndësishme të mos dilni në përfundime të parakohshme, por një studim tronditës zbuloi se pothuajse gjysma (45%) e burrave britanikë pranojnë se kanë tradhtuar në të kaluarën.

Rreth 20% e grave kanë tradhtuar gjithashtu, duke iu qasur të dhënave nga faqja e internetit italiane incontri-extraconiugali.com,  shkruan Shkodranews.

Për t’ju ndihmuar të kuptoni nëse dyshimet tuaja janë të justifikuara, faqja e internetit “Ashley Madison” ka hulumtuar më thellë.

Uebsajti zbuloi se 61% e 1,400 tradhtarve që u pyetën, zbuluan se nuk ishin të afërt me partnerin e tyre dhe familjen, shkruan Shkodranews.

Pra, nëse partneri apo partnerja tjetër është vazhdimisht duke shmangur kohën e familjes, ata më gjasë mund t’iu tradhtojnë.

Dhe 85% e të anketuar thanë se nuk janë të shqetësuar se çfarë i mendojnë familjarët.

Pra kujdes, nëse shihni që partneri apo partnerja kalon më pak kohë me familjen, ndoshta po ua dredh pas krahëve. /Shkodranews/