Eliona Pitarka i kthehet zakonit të vjetër, del pa të brendshme në mes të plazhit

U eshte rikthyer fotove te vjetra, ne kohen kur u be e njohur teksa dilte dhe jepte lajmet me gjoksin jashte.

Kete vere Eliona Pitarka ka pozuar ne plazh pa te brendshme, duke treguar hiret e saj, edhe pse eshte shendiashur paksa. Të shumta ishin komentet dhe pëlqimet që mori aktorja.