Është gjallë? Zhdukja e futbollistit, familjarët rrëqethin me apelin

Familjarët e futbollistit të zhdukur kanë kërkuar që të vijojnë kërkimet për gjetjen e tij.

Autoritetet thanë se është e pamundur që ai të gjendet, duke i ndërprerë kërkimet, por u detyruan të fillon sërish pasi një apel i GoFundMe kaloi objektivin e tij prej 300,000 paund.

Shkencëtari detar David Mearns, i cili po ndihmon në organizimin e kërkimit të ri, tha në emër të familjes: “Familja ka akoma shpresë dhe derisa të flasim për një person të zhdukur ne duhet të vazhdojmë kërkimet. Familjarët nuk e njohin terrenin, nuk e njohin gjeografinë, kjo është një familje që vjen nga Argjentina me këtë tronditje të madhe nga askund dhe po lufton për të marrë përgjigje për atë që ndodhi për një humbje të pashpjegueshme”.