Eskorta mashkullore zbulon sekretet: Gratë më japin para për tu … me mua. Iu tregoj ç’duan në shtrat

Ryan James kishte duke punuar një punë të qëndrueshme aga ana  financiare, kur vendosi të eksploronte botën e eskortave meshkuj.

I frymëzuar nga një ish-e dashura e tij që ishte në këtë në industri, 31-vjeçari e la rolin e tij në korporatë dhe tani fiton nga 400-6000 dollarë  australianë në muaj për shërbime intime. Çmimi që ka vendosur në fakt, është lehtësisht i përballueshëm.

Duke u shfaqur në programin televiziv australian, The Morning Show, australiani rrëfeu për punën e tij të re, shkruan Shkodranews.

Ai tha: “Në fillim nuk ua tregova [familjes sime]. Kur fillova, u thashë miqve të mi shumë shpejt. Familja ime e zbuloi pak më vonë”.

Ryan shtoi: “Ishte pak reagim i përzier, ata nuk më trajtojnë ndryshe për shkak të kësaj.

“Ndoshta nuk është gjëja që prindërit do të zgjedhin për fëmijët e tyre, por ata ende më trajtojnë mirë”, shkruan Shkodranews.

Duke e quajtur punën e tij “punë shpërblyese”, Ryan gjithashtu ndau kërkesat e tij më të njohura nga gratë.

“Është padyshim takimi që unë ofroj,” tha ai.

Skenari përfshin një vakt mbrëmje për të njohur gruan, e ndjekur nga një udhëtim në hotel ose në shtëpinë e klientes për një eksperiencë të përshtatur dhe personale, shkruan Shkodranews.

Ryan i referohet si “darkë luksoze ” në faqen e tij të internetit, ku ai kërkon £3,500 dollarë australianë për gjashtë orë të kënaqësi.

Dhe nëse gratë duan ta pronotojnë për darkë e mëngjes, çmimi shklon në 4.500 dollarë australianë.

Më parë, Ryan foli me “FEMAIL” për atë që gratë zakonisht kërkojnë për këto përvoja – dhe nuk është vetëm s**s, shkruan Shkodranews.

Ryan shpjegoi: “Shumë më tepër çdo kliente i vetme që shoh unë ka një element shoqërues për rezervimin”.

“Nga ajo që shoh, burrat janë më të fokusuar në anën se***ale të gjërave. Gratë janë të përqendruara edhe në s**s, ata nuk do të vijnë për të parë mua pa të, por ne kalojmë shumë kohë duke folur gjithashtu, shkruan Shkodranews.

“Shumë nga gratë që njoh unë mund të shkojnë lehtësisht në një bar dhe të zgjedhin një djalë dhe të bëjnë s**s në këtë mënyrë. Por ato duan një përvojë të ndryshme”, shkruan Shkodranews.

Ai vazhdoi: “Ndonjëherë është se ato kanë qenë të divorcuara kohët e fundit ose janë ende të martuara, por nuk kanë provuar intimitetin për një kohë të gjatë.

“Kam pasur klientë që janë çifte që duan një treshe dhe femra që janë të virgjëra.”

Ryan gjithashtu shpjegoi se mosha e klientëve priret të ndryshojnë.

“Klientja më e ri që kam pasur ishte 20 vjeç,” tha ai.

“Është e rrallë që një kliente të jetë në të 20-at, por ende ndodh rregullisht.”

Australiani pranon se në përgjithësi gratë nuk kanë fantazi të veçanta.

“Ata duan që fokusi të jetë mbi to. Duan që kënaqësia e tyre të jetë në qendër të vëmendjes”. /Shkodranews/