‘Fola në telefon dhe më tha se…’. Nuk përmbahet Ilir Meta: Ja ç’ka bërë Gramoz Ruçi një ditë para zgjedhjeve…

Presidenti Ilir Meta sqaroi se shtyrjen e datës së zgjedhjeve ka dashur që t’ia komunikojë kryetarit të kuvendit Gramoz Ruçit

“Në datën 8 qeshor kur është marrë vendimi, kam telefonuar kryetarin e kuvendit, dhe ky i fundit ka qenë në Tepelenë për arsye të një angazhimi. Nuk mund ta ndaja me asnjë tjetër këtë çështje. Dhe këtë çështje vetëm me ekipin tim të sigurisë kombëtare e kam ndarë për të evituar ngjarje që mund të sillnin një krizë”- u shpreh Meta.